با سلام و احترام
کسی از دوستان هست که بتونه راهنمایی کنه ایا جایی هست که بشه دستورالعمل (MANUAL) به زبان فارسی مادر برد گیگابایت x99 UD5 WIFI رو پیدا کرد ؟
با سلام و احترام
کسی از دوستان هست که بتونه راهنمایی کنه ایا جایی هست که بشه دستورالعمل (MANUAL) به زبان فارسی مادر برد گیگابایت x99 UD5 WIFI رو پیدا کرد ؟
آخرین ویرایش توسط alireza.kish در تاریخ 30-08-15 انجام شده است
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از سایت مادر میتونید دانلود کنید
GIGABYTE - Motherboard - Socket 2011-3 - GA-X99-UD5 WIFI (rev. 1.0)
M3RS4D 50062 (30-08-15)
خیلی ممنون متن من ایراد داشت تصحیح کردم منظورم به زبان فارسی بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nima_hl (30-08-15)
M3RS4D 50062 (30-08-15)
خدا شما رو از ما نگیره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال زیاد دارم اما چون مبتدی هستم یکی یکی و کم کم میپرسم ممنون میشم شما هم با زبان ساده توضیح بفرمایید ممنون
درباره نحوه جاگزاری رم تو X99 گیگا به چه نحوی هست من 16گیگ رم quad گرفتم 4*4 جایی شنیده بودم که نحوه خاصی داره چینش رم روی این مادربردها تا حالت رید فعال بشه ولی کسی که سیستم و جمع کرد همه رو زده توی 4تا از اسلتهای سمت چپ کنار هم
بصورت ترکیب یکی درمیان در هر طرف . 1-3 سمت راست و 1-3 سمت چپ یا اسلات های هم رنگ هر دو طرفبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رید نیست دوست عزیز quad channel میباشد .
farjam1990 (30-08-15), M3RS4D 50062 (30-08-15)
|
مزیت quad channel چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی رمتون در حالت سینگل کانال هست . مثل یک جاده یک بانده هست . ولی وقتی از ترکیب دوال یا کواد استفاده کنید این مسیر به شکل اتوبان چهار بانده هست . اطلاعات همانند ماشین ها سریعتر حرکت میکنند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza.kish برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
farjam1990 (30-08-15), M3RS4D 50062 (31-08-15)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست خوبم لطفا نظرتون رو درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت /آواژنگ به اشتراک بگذارید با تشکر
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks